Ivan Guidea, pe locul trei în Cecenia, cu selecționata Europei

Ivan Guidea, sportivul legitimat la secția de lupte libere a Clubului Sportiv Municipal Lugoj, a reușit o performanță de excepție săptămâna trecută. Acesta a fost selectat într-o reprezentativă a Europei cu care a participat la un turneu important ce a avut loc în Cecenia.

Pe lângă această  echipă, au mai luat parte formații precum Turcia, Belorusia, Kazakstan, Uzbekistan, Kirghistan, Rusia și formația gazdă. Selecționata Europei compusă din sportivi din țări precum Franța, Belgia, Polonia sau Macedonia  s-a clasat la final pe locul al treilea, fiind întrecută doar de Rusia și Cecenia. Ivan Guidea a fost titular în cadrul categoriei 61 kg. Emil Vanea, antrenorul lui Ivan la CSM Lugoj, a vorbit despre performanța de excepție a singurului sportiv legitimat la clubul de pe Timiș, care a participat la ultima ediție a Jocurilor Olimpice.

“Este o performanță importantă pentru noi în primul rând, pentru oraș, pentru că avem un sportiv care a reprezntat Clubul Sportiv Municipal Lugoj într-o selecționată europeană. Este o performanță foarte mare, mai ales după realizările pe care le-a avut în acest an, fiind clasat pe locul 8 la Campionatul Mondial”

Cu această peformanță, Ivan Guidea și-a încheiat activitatea competițională pe 2017 și în continuare se va pregăti pentru Campionatul European care va avea loc anul viitor.

sursa: lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *