J Balvin, Anitta & Jeon – “Machika” (videoclip oficial)

J. Balvin lansează „Machika”, o piesă plină energie, alături de cântăreața braziliană, Anitta, și de Jeon. 

„Machika” nu este un cuvânt în spaniolă, ci este preluat din limba papiamento, limba vorbită în Aruba, Bonaire și Curacao și face referire la ideea de amestecătură, de complexitate și diversitate a genurilor.

Cu câteva săptămâni înainte de lansarea track-ului „Machika”, J Balvin a postat câteva poze impresionante din timpul filmărilor videoclipului futurist, apropiat stilului „Mad Max”.

„Machika” vine în completarea succesului răsunător pe care cântărețul columbian l-a cunoscut prin intermediul piesei „Mi Gente”, lansat în colaborare cu Willy Wiliam și Beyonce. Ideea videoclipului este una mai mult decât originală. J Balvin a strâns laolaltă o comunitate de influenceri din întregul peisaj muzical, pe care a plasat-o undeva în munții orașului său natal, Medellin (cunoscut drept locul unde s-a născut cel mai mare infractor al lumii, Pablo Escobar). Videoclipul track-ului „Machika” are la baza ideea de supraviețuire a umanității într-un context post-apocaliptic, iar linia melodică este sinonimă unui cântec autentic de război.

sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *