Jandarmii si politia la usa unei familii din clanul Carpaci, la Timisoara!

Amenintari si sicane intr-o casa din Timisoara de aproape doi ani. Se intampla in apropiere de Piata Maria.

Necazurile se tin lant intr-o vila cu 4 apartamente de pe strada Brasov. Trei dintre ele apartin unor familii de romi, iar unul unor romani.

Romanii locuiesc la parter, iar deasupra lor, de aproape doi ani s-a mutat o familie de romi din clanul Carpaci. Au urmat luni de probleme, sustin oamenii.

In iarna, Carpacii de deasupra le-au inundat romanilor apartamentul zile la rand, pe cand romii erau plecati din oras, astfel ca pompierii si politistii au fost nevoiti sa le sparga usa ca sa opreasca apa. Acum romii s-au intors, iar sicanele si scandalurile au reinceput.

Noaptea trecuta, romanii n-au mai rezistat din pricina galagiei. Mai mult, romii au blocat curtea cu mai multe masini. Vecinii de la parter au cerut ajutorul politistilor locali si jandarmilor ca sa-i potoleasca pe Carpaci. Oamenii legii i-au amendat.

De-a lungul timpului, romanii au mai depus la Sectia 3 plangeri impotriva vecinului de deasupra acuzandu-l de amenintari si tulburare de posesie. Acestia cred ca sunt supusi terorii ca sa plece din locuinta.

Strada Brasov este deja faimoasa in Timisoara. In imobilele vechi si frumoase din zona s-au petrecut de-a lungul timpului mai multe incidente in care au fost implicate familii de romi. La una dintre case, in urma cu ani, insusi fostul prefect de Timis Ovidiu Draganescu a fost bruscat de romi cand a mers sa vada cum era terorizata o familie de batrani.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.