Judeţeana de tenis de masă şi-a stabilit câştigătorii; elevii lugojeni, pe podium

Școala Gimnazială ”Eftimie Murgu” din Lugoj a fost gazda etapei județene a Olimpiadei Gimnaziilor la tenis de masă, echipe.

Evenimentul sportiv a avut loc sâmbătă, 16 februarie, începând cu ora 9.

La competiția organizată de profesoarele Geogeta Nicolae, Monica Ianculescu, Elena Ignat și Laura Munteanu au participat șase echipe compuse din elevi ai claselor V-VIII de la Şcoala Gimnazială Nr. 2 Lugoj, Școala Gimnazială Nr. 4 Lugoj, Colegiul Național ”C.D. Loga” Timișoara, Liceul Teologic Baptist Timișoara, Școala Gimnazială Dumbrăvița și Şcoala Gimnazială Sacoșu Turcesc.

Organizatorii concursului au primit atât din partea direcțiunii Școlii Gimnaziale ”Eftimie Murgu”, cât și din partea colegilor, tot suportul necesar pentru ca olimpiada de tenis de masă să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Totodată, pe întreg parcursul competiției, elevii au dat dovadă de fair play, meciurile disputându-se fără incidente.

În urma clasamentului, Şcoala Gimnazială Dumbrăvița a obținut locul I, urmată de C.N. ”C.D. Loga” pe locul al II-lea. Au fost acordate două locuri III, unul pentru Școala Gimnazială Nr. 2, echipa fiind coordonată de prof. Cristian Gogu, și celălalt pentru Liceul Teologic Baptist Timișoara. Locul IV a fost ocupat de echipa Școlii Gimnaziale Nr. 4, coordonată de prof. Monica Ianculescu și de Şcoala Gimnazială Sacoșu Turcesc.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.