Judocanii lugojeni au cucerit primele medalii naționale din acest an

Judocanii  legitimați la Clubul Sportiv Școlar Lugoj și-au trecut în palmares două noi titluri naționale.

Sâmbătă,24 februarie, sportivii lugojeni au urcat pe primele două trepte ale podiumului de premiere, cucerind medaliile de aur și argint, în cadrul finalei pe țară la nivelul U18 (sub 18 ani), ce a avut loc în sala Universității “Aurel Vlaicu” din Arad.

Cea mai bună performanță a fost reușită de multiplul campion național Ioan Dzitac (14 ani) care a obținut pe tatami un nou titlu național, după ce la învins în finala de la 46 de kg pe colegul său de club Flavius Lungu (14 ani).

Aproape de podiumul de premiere a fost și lugojeanul Alin Popovici (n. 2002), care s-a clasat pe locul V, după ce l-a eliminat, la categoria 50 kg, pe Mario Nicolcea (n. 2003), de la CSȘ Lugoj, clasat pe locul VII.

“A fost o competiție foarte puternică, cu 300 de participanți. Sportivii noștri au obținut rezultatele așteptate. Dacă era mai atent, Popovici putea completa podiumul CSȘ-ului”, a explicat profesoara Cristina Toth, de la secția de judo a CSȘ Lugoj.

Ioan Dzitac este la al 13 titlu național din carieră, praticând judo de șapte ani de zile. Următoarea competiție la care vor fi prezenți judocanii de la CSȘ este finala U15, din 9-10 martie, de la Vâlcea.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *