Judokanii lugojeni, de trei ori campioni naţionali la ne-waza

Judokanii legitimiaţi la Clubul Sportiv Şcolar Lugoj au reuşit o nouă performanţă naţională, îmbogăţindu-şi palmaresul cu patru noi medalii.

Sportivii pregătiţi de profesoara Cristina Toth au cucerit trei dintre titlurile naţionale puse în joc în cadrul finalei naţionale pentru lupta la sol (ne-waza), ce s-a desfăşurat duminică, 15 octombrie, la Ploieşti.

Bilanţul delegaţiei lugojene, deplasată la competiţie, a contabilizat trei medalii de aur şi una de bronz.

Cele mai bune evoluţii pe tatami le-au avut Izabela Lupulescu, 29 kg-U11(categoria sub 11 ani), Mitar Rebeka, 52 kg-U13 şi Ioan Dzitac, 46 kg-U15, toţi trei clasându-se pe primul loc, fiind medaliaţi cu aur şi desemnaţi campioni naţionali, ediţia 2017.

Pe podium a urcat şi Selena Moisescu, care a fost medaliată cu bronz la categoria 44 kg, nivelul U 13, iar  lugojeanca Crina Popovici a fost la un pas de medalie, clasându-se pe poziţia a cincea la 44 kg, nivelul U13.

“Am participat la o competiţie cu o participare numeroasă, extrem de disputată, cu meciuri în care tehnica demonstrată de sportivi a fost la un nivel foarte ridicat. Noi ne-am îndeplinit obiectivul propus şi cei care au fost mai bine pregătiţi au obţinut rezultatele pe care le aşteptam. Felicitări tuturor pentru cum s-au comportat pe tatami şi pentru performanţele obţinute”, a punctat antrenoarea Cristina Toth de la CSŞ Lugoj.

Reuniunea de la Ploieşti a adus faţă-n faţă 400 de judokani de la 53 de cluburi din ţară. La unele categorii au fost înscrişi şi câte 29 de participanţi. Competiţia a fost rezervată sportivilor de la nivelurile U15, U13 şi U 11.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.