Judokanii lugojeni, medaliați la Cupa Semenic Fest

Judokanii legitimați la Clubul Sportiv Școlar Lugoj au început un nou sezon competițional cucerind o salbă de medalii (aur, argint și bronz) la ediția a 7-a a Cupei Semenic Fest. Competiția a avut loc în perioada 1-3 septembrie la altitudinea de 1000 de metri, în localitatea Gărâna.

Secția de judo, pregătită de profesoara Cristina Toth, de la clubul de pe Timiș, a deplasat 12 sportivi la nivelurile de vârstă U11, U12, U13, U14. 11 dintre judokanii lugojeni care au intrat pe tatami au luat medalii. Cel mai bine au luptat Izabela Lupulescu, 29 kg și Matei Zâmbrean, 42 kg, ambii clasându-se pe locul I la U12 (sub 12 ani).

Pe prima treaptă a podiumului de premiere au urcat și Ana-Maria Popovici, 40kg și Rebeca Mitar, 52 kg, la U14. Poziția a II a revenit sportivilor Selena Moisescu, 40 kg, Crina Popovici, 44 kg și Alexandru Lupulescu, 38 kg, toți la nivelul U14.

Pe III s-au clasat Luczo Kalman, 29 kg și Artur Mâț, 30 kg, la U12, Octavian Penișoara, 38 kg și Denis Horcea, 66 kg, la U14.

“Ținând cont că a fost prima competiție, imediat după vacanță și după o pauză de antrenamente de trei săptămâni, sportivii noștri au evoluat foarte bine. Este schimbul nostru de generații și rezultatele sunt încurajatoare”, a spus antrenoarea Cristina Toth.

La întrecere au luat parte judokani din Calafat, Caransebeș, Deva, Reșița, Sibiu.

În clasamentul pe echipe, CSȘ Lugoj s-a clasat pe locul al III-lea. În perioada 15-17 octombrie, 11 judokani lugojeni vor participa la Cupa Internațională de Judo, ca va avea loc la Arad.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.