Junioarele de la CSȘ Lugoj câștigă din nou în fața campioanei naționale Agroland Timișoara

Formația de volei de la grupa junioare a Clubului Sportiv Școlar Lugoj a învins miercuri, 22 noiembrie, în Sala Sporturilor I.K. Ghermănescu, într-un meci contând pentru prima etapă din returul campionatului (ce ar fi trebuit să se dispute în 17 decembrie) al seriei G pe câștigătoarea ediției precedente, Agroland Timișoara.

Elevele profesorului Dorin Horvath s-au impus cu 3-2 (20-25, 26-24, 22-25, 25-22, 15-13). Este cel de-al doilea joc pe care lugojencele îl câștigă în fața timișorencelor, în actualul sezon, prima victorie fiind în tur, când CSȘ s-a impus, în debutul campionatului, în orașul de pe Bega, cu 3-1.

Pentru CSȘ Lugoj au jucat Rossana Nistor (cpt.), Alexandra Panțiru, Denisa Jucu, Arina Ivașcu, Noemi Csilag, Andreea Ioniță, Patricia Bărbulescu, Cătălina Turcu, Georgiana Popa, Vanesa Fiat. CSȘ Lugoj a avut o puternică susținere din tribune, la duel luând parte peste 300 de spectatori, iubitori ai voleiului.

Cu această victorie lugojencele au luat o opțiune serioasă să termine în poziția de lider prima fază a campionatului și să se califice în semifinale.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.