Jurnalistă din Drobeta Turnu-Severin, moartă într-un cumplit accident rutier

Claudia Spineanu, o jurnalistă în vârstă de 34 de ani, din Drobeta Turnu-Severin, a murit într-un cumplit accident rutier. Impactul teribil a fost provocat de o neacordare de prioritate, dar și de un şofer fără permis care circula cu mare viteză, iar apoi  a fugit de la locul accidentului.

Tragedia s-a produs, noaptea trecută, pe o stradă din municipiul Drobeta Turnu-Severin.

Claudia se afla la volanul unui autoturism, iar la un moment dat nu ar fi acordat prioritate de trecere unei alte maşini care a izbit-o violent.

În urma impactului teribil, autoturismul femeii s-a răsturnat, iar Claudia Spineanu a suferit numeroase răni.

De cealaltă parte, şoferul celuilalt autoturism a fugit imediat după accident.

Totuşi, poliţiştii au descoperit mai multe documente şi au reuşit să îl identifice pe bărbat. Potrivit unor surse citate de presa locală, individul nu are permis de conducere.

Accident SEVERIN

Un fost JURNALIST RTS a plecat la CERURI / Claudia Spineanu, în vârstă de 34 de ani, ŞI-A PIERDUT VIAŢA, azi noapte, într-un ACCIDENT RUTIER petrecut în SEVERINhttp://www.news-mehedinti.ro/eveniment/un-fost-jurnalist-rts-a-plecat-la-ceruri-claudia-spineanu-in-varsta-de-34-de-ani-si-a-pierdut-viata-azi-noapte-intr-un-accident-rutier-petrecut-in-severin

Publicată de News-Mehedinti.ro pe 9 Mai 2018

Transportată de urgenţă la spital, Claudia a intrat în stop cardio-respirator din cauza rănilor grave, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Potrivit presei locale, Claudia Spineanu lucra pentru o televiziune locală din Drobeta Turnu-Severin.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *