Keanu Reeves in JOHN WICK 2

Dupa succesul inregistrat in 2014 cu prima parte, Keanu Reeves revine in cinematografe, din 17 februarie, in continuarea filmului – „John Wick 2” cu o miza uriasa si actiune la superlativ, care vor dezvalui toate secretele organizatiei internationale de asasini.

Dupa ce si-a schimbat total stilul de viata si s-a pensionat, legendarul personaj este din nou fortat sa revina in misiune, atunci cand un fost asociat ii cere sa se achite de o datorie mai veche si sa planifice un ultim asasinat. Obligat sa respecte codul organizatiei, John pleaca la Roma, unde se va confrunta cu cei mai periculosi criminali din lume.
Implicarea lui Keanu Reeves in seria „John Wick” trece dincolo de aparitia lui pe marele ecran, actorul fiind cel care l-a convins pe Chad Stahelski sa regizeze ambele filme. Cei doi se cunosc de pe vremea filmelor „Matrix”, cand au lucrat impreuna la elaborarea cascadoriilor.

Obisnuit sa isi faca singur cascadoriile, Keanu si-a petrecut patru luni pentru a studia stilul brazilian de arte martiale de la pionierii acestui sport, fratii Machado. Miscarile de jiu-jitsu au stat la baza coregrafiilor protagonistului, iar Reeves a invatat sa stapaneasca perfect mai multe tehnici de lupta corp la corp.

Stilul de bataie al lui John se rezuma la a se apara sau a ataca in absolut orice situatie sau moment. Foloseste judo si jiu-jitsu chiar si pentru a transforma o masina intr-o arma letala. Atat de multa determinare are personajul, declara actorul Keanu Reeves.

sursa: urban.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *