Kim Jong-un a interzis consumul de alcool și petrecerile, din cauza sancțiunilor ONU

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a interzis consumul de alcool, cântatul și petrecerile  din cauza sancțiunilor economice impuse de ONU, susțin spionii din Coreea de Sud.

Serviciul sud-coreean de Informații a declarat că nord-coreenii au încercat, prin intermdiul acestor măsuri, să prevină actele de disidență ale cetățenilor săi, după ce sancțiunile impuse de ONU, în urmă testelor nucleare, au început să afecteze economia, relatează The Independent.

Potrivit Yonhap, SSI i-a informat pe parlamentari: “Coreea de Nord a elaborat un sistem prin care organele de partid raportează greutățile economice zilnice ale oamenilor și a interzis orice adunări legate de consumul de alcool, cântat și alte forme de distracții.”

Raportul vine ca urmare a declarațiilor ambasadorului Chinei în Marea Britanie, el numind aceste sancțiuni drept “un mijloc, nu un scop”.

China a votat în mod constant să sprijine sancțiunile ONU încă din 2006 și 16 astfel de restricții au fost impuse la acel moment.

Președintele american Donald Trump a sugerat că Rusia și China, în mod special, când se află în timpul turneului său recent din regiunea Asia-Pacific, ar trebui să desființeze legăturile comerciale cu Coreea de Nord ”în întregime”.

sursa: stirileprotv.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *