Klaus Iohannis, fotografii spectaculoase de la baza Mihail Kogăliniceanu

Preşedintele Klaus Iohannnis a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii de la baza militară din Mihail Kogălniceanu. Astfel, şeful statului a surprins prin vestimentaţia aleasă: pantaloni albi, cămaşă albă şi ochelari de soare, întrucât de obicei la toate evenimentele  şi ceremoniile aborda mereu o ţinută ce nu ieşea din tiparele clasice: costum şi cravată. 

Mai mult, pe reţelele de socializare apariţia preşedintelui a fost comparată cu scene din celebrul film “Top Gun”. Pe Facebook au curs şi comentarii: “No, acum sunt invidios. Foarte bine, Presedintele Romaniei, ar putea fi actor in filme”, i-a scris un utilizator, pe Facebook.

 

 

Klaus Iohannis s-a declarat impresionat, joi, de Baza aeriană “Mihail Kogălniceanu”, subliniind că românii trebuie să fie mândri de aceasta.

“Sunt foarte mulțumit că am putut să vin astăzi la Baza Kogălniceanu și să stau chiar un pic mai mult cu oameni de aici. Sunt foarte impresionat. Am avut ocazia să mă întâlnesc cu profesioniștii români, dar m-am întâlnit și cu profesioniștii americani, profesioniștii britanici, piloți, personal militar, personal civil, și am rămas foarte, foarte plăcut impresionat că toți au un nivel foarte, foarte bun de pregătire, sunt adevărați profesioniști și cred că este un lucru foarte important pentru români să avem oamenii aceștia aici, care aduc o contribuție însemnată pentru securitatea noastră”, a afirmat Iohannis.

sursa: realitatea.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *