La Timisoara se pregateste Festivalul de Nunti

Principalul centru comercial din Timişoara se pregăteşte să le ofere viitorilor miri un târg care să-i ajute să-şi programeze nunta de vis. Evenimentul are loc între 3 şi 5 februarie.

În primul weekend din luna februarie, mirii anului și cei care vor să se pregătească din timp pentru marele eveniment sunt aşteptaţi la Iulius Mall. Aici va avea loc, de vineri până duminică, în perioada 3 – 5 februarie, Festivalul de nunţi IM Marriage. La demisolul şi parterul mall-ului, aproximativ 50 de expozanți din domeniu vor veni în întâmpinarea vizitatorilor cu cele mai bune oferte, care țin cont de tendințe și acoperă toate exigențele. Vor fi prezentate ofertele mai multor restaurante, hoteluri şi centre de evenimente din Timişoara. Viitoarele mirese, care nu și-au găsit încă rochia perfectă, pot alege dintre nenumăratele modele expuse, care acoperă toate preferințele.

Nici domnii nu vor fi neglijați, târgul fiind locul în care își pot găsi costumul și accesoriile pentru o ținută elegantă. Mirii vor găsi opţiuni pentru invitaţi, mărturii, verighete și bijuterii, servicii de catering, dar și aranjamente florale și decorațiuni. Mai mult, vor putea alege pachete foto – video, pentru a păstra amintiri de la cel mai important eveniment.

Tortul mirilor va putea fi selectat din oferta cofetăriilor şi patiseriilor prezente, iar cei care doresc să primească cele mai bune recomandări pentru o nuntă de vis se pot adresa uneia dintre firmele specializate în organizarea de evenimente private.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *