Labirintul: Tratament letal – din 26 ianuarie

„Maze Runner: The Death Cure” este cea de-a treia și totodată ultima ecranizare a romanelor The Maze Runner Trilogy, scrise de James Dashner, ce au ca target principal spectatorii adolescenți.

Ultima parte a acestui S.F. distopic urmărește noile aventuri ale tânărului erou Thomas, interpretat de Dylan O’Brien, actor pentru care acest rol a însemnat o adevărată provocare, el fiind lovit de o mașină și suferind traumatisme multiple, în timp ce se afla pe platourile de filmare.

Thomas și supraviețuitorii Gladers se pregătesc să se confrunte cu organizația WCKED (Wicked World Catastrophe Killzone Department) pentru ultima oară, luptând să găsească un remediu pentru mortala boală „Flare” care a distrus cea mai mare parte a lumii. Thomas știe că nu poate avea încredere în cei din organizația WCKED, cu toate că aceștia afirmă că sunt de aceeași parte a baricadei, că au adunat toate testele și că acum trebuie să se bazeze pe Gladers, cu amintiri complet restaurate, pentru a-i ajuta cu ultima lor misiune.

Ceea ce WCKED nu știe este că Thomas și-a amintit mult mai mult decât sperau ei și, prin urmare, nu crede niciun cuvânt din ceea ce spun aceștia. Timpul minciunilor s-a terminat, iar adevărul este mai periculos decât și-ar putea imagina vreodată Thomas.

Finalul trilogiei aduce aventură, mister și acțiune la nivel înalt. Prieteniile și loialitățile vor fi testate, iar lupta împotriva WCKED va determina supraviețuitorii. Regia îi aparține tot lui Wes Ball, care a semnat și capitolele anterioare, iar în distribuție îi veți revedea pe Kaya Scodelario, Dylan O’Brien, Thomas Brodie-Sangster, Katherine McNamara, Patricia Clarkson, Aiden Gillen, Ki Hong Lee, s.a.

sursa: cinemap.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *