Lavinia Rus în locul lui Dan Cristian Tătar pe funcția de prim-procuror

Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj, care s-a confruntat, în cursul anului trecut, cu un deficit de personal de execuție, va avea un nou șef.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget Lavinia Rus (foto) îl va înlocui pe prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj Dan Cristian Tătar, care nu s-a prezentat la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii.

Lavinia Rus a fost singurul candidat care s-a înregistrat la concursul pentru ocuparea funcției de prim-procuror de la Lugoj.

Aceasta a obținut o medie finală de 8,81, fiind notată cu 8,02 pentru proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere și cu 9,60 la proba scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Numirea în funcție se va face după validarea rezultatelor concursului și pe o perioadă de trei ani, cu posibilitatea reinvestirii o singură dată.

Lavinia Rus este printre cei mai buni procurori ai promoției 2012. Ea a promovat examenul de absolvire al Institutului Național al Magistraturii cu media 9.60, fiind a treia din cei 87 candidați, la trei sutimi de primul loc și la doar o sutime de al doilea clasat.

Magistratul Lavinia Rus a fost numită prim-procuror de pe lângă Judecătoria Făget în 15 iulie 2017, prin actul de numire în funcția de conducere HCSM nr. 499/04.07.2017, aceasta venind de la Parchetul Judecătoriei Timișoara.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *