Lecția japonezilor la Cupa Mondială. Suporterii au curățat tribunele după meci – VIDEO VIRAL

Nu e prima dată când despre Japonia se vorbește la superlativ pe tot mapamondul. Mai mult, despre poporul japonez se spune că ar fi de pe altă lume, atunci când vine vorba despre civilizație, bun simț și organizare, scrie Realitateasportiva.net.

O nouă dovadă de civilizație oferită de poporul japonez a fost oferită cu ocazia disputării partidei Japonia – Columbia, scor 2-1, de la Cupa Mondială din Rusia. La finalul partidei, zeci de niponi au fost filmați, făcând curat printre rândurile stadionului din Saransk.

Dotați cu saci menajeri albaștri, japonezii nu au nicio problemă să adune de pe jos paharele de plastic și ambalajele, chiar dacă acest lucru urma să fie făcut si de personalul stadionului.

În filmulețul postat pe rețelele de socializare, se observă cum fanii columbieni au venit să-i felicite pentru victoria reprezentativei lor, dar și pentru extraordinarul lor spirit civic. O adevărată lecție de fair-play!

Fanii Senegalului le-au urmat exemplul!

Nu doar japonezii au uimit întreaga lume cu gestul lor de a face curat în tribunele stadioanelor de la Campionatul Mondial. La fel au procedat și fanii din Senegal, după victoria-surpriză, scor 2-1, în fața Poloniei, pe stadionul Otkrytiye din Moscova.

sursa: realitatea.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *