Legendar pilot de raliuri italian, UCIS de o româncă, pe o autostradă din Italia

Moarte absurdă pentru un legendar pilot italian, Beppe Volta, ucis de o şoferiţă româncă, la o oprire pe autostradă intre Torino si Milano. Beppe Volta, 71 de ani, fost pilot şi mecanic de raliuri, a fost izbit din plin şi a murit pe loc.

La volanul unui BMW X6, Volta a vrut să iasă de pe autostradă spre un centru comercial, pentru a cumpăra o băutură răcoritoare nepoatei lui. A fost tamponat din spate de un FIAT Punto, condus de un marocan. Un incident minor, fără răniţi.

Câteva minute mai târziu, Volta dădea declaraţii pe banda de urgenţă, când a fost izbit din plin de o altă maşină la volanul căreia se afla şoferiţa româncă.

Aceasta, Mirela M., din Torino, conducea un Mercedes Coupe şi a făcut un atac de panică după incident, fiind transportată la spital. Poliţia a deschis o anchetă şi cel mai probabil o va acuza pe româncă de crimă stradală.

Chiar dacă avea 71 de ani, Volta continua să piloteze pentru Lancia în diverse curse de raliuri, după ce în anii 70 a fost unul dintre cei mai importanţi piloţi italieni.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *