Legendarul Chick Corea concerteaza la Timisoara. Incepe JazzTM 2017

Doar câteva ore ne mai despart de debutul ediției a 5-a a Festivalului JazzTM. În prima seară, pe scena din Piața Victoriei urcă legendarul Chick Corea.

Vor fi trei zile și trei nopți pline de jazz, la Timișoara. Ca și anul trecut, organizatorii au pregătit mai multe scene. Scena principală este amplasată în Piața Victoriei, iar vineri seara pe aceasta va urca legendarul Chick Corea. În deschidere, de la ora 20, va cânta Ana Cristina Leonte. După concertul lui Corea, petrecerea se mută de la ora 22.30 în Aethernativ și D’Arc.

Sâmbătă, pe scena din Piața Victoriei, de la ora 20, concertează Paolo Profeti European Collective, iar de la 22.30 – Miles Mosley x West Coast Get Down. Tot sâmbătă se deschide și scena din Parcul Civic. De la ora 16 îi puteți asculta pe Armies, de la 17, The Best Bad Trip, iar de la 18.30 cântă The Egocentrics.
O altă scenă este în Parcul Castelului, iar sâmbătă pe aceasta vor concerta, de la ora 16, Ana Dubyk Quartet, de la 17 – Toth Bagi Csaba Balkan Union, iar de la 18.30 – China Moses.
După concertele principale ale zilei, cheful se mută de la miezul nopții în Manufaktura și Ambasada.

Duminică, de la ora 20, pe scena din Piața Victoriei concertează SUBJazz, urmat de la ora 21 de Bill Laurance și de la 22.30 – Monty Alexander Harlem Kingston Express.

În Parcul Civic îi veți putea asculta de la ora 16 pe cei de la Paperjam, urmați la 17 de BAB și de la ora 18.30 de Thomas de Pourquery & Supersonic.

În Parcul Castelului concertează de la 16 Amalia Gaiță, de la ora 17 – A-C Leonte Reveries și la ora 18.30 – Teo Milea.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *