Locuri de muncă în zona Lugojului; firmele care fac angajări în această săptămână

Mai multe societăţi din Lugoj fac angajări în această perioadă, în diferite sectoare de activitate. Iată care este oferta din această săptămână.

Autoliv caută muncitori, care pot ajunge la un salariu de 2.000 de lei/lună şi pot beneficia de următoarele avantaje: masă zilnică la cantina cu un discount lunar, transport asigurat, analize medicale gratuite, sistem de promovare după performanţe, bonusuri pentru recomandarea de noi angajaţi, pachet de reduceri la săli de fittnes din Lugoj, ajutor social cu ocazia a diferite evenimente, echipament de lucru şi protecţie, concediu în funcţie de vechime.

Cei care îşi doresc un loc de muncă la Autoliv, pot depune un CV , pe strada Tapiei nr.61 sau pot afla informaţii suplimentare la tel. 0730.133.567 sau 0730.133.568

Riker angajează femei şi bărbaţi pentru faze de lucru uşoare, cu învăţare rapidă. Oferă, pe lângă salariu, tichete de masă din prima zi lucrată, transport gratuit, sistem atractiv de prime, veniturile putând ajunge până la 2.500 de lei. Pentru angajări, vă puteţi prezenta, în orice zi de lucru, la sediul societăţii, pe str. Timişoarei nr.139-141.

Werzalit caută muncitori (femei şi bărbaţi). Se oferă condiţii bune de lucru, salariu atractiv şi tichete de masă de 15 lei din prima zi lucrată, transport gratuit. CV-urile se depun la sediul societăţii din Lugoj, str. Oloşagului nr.16.

TROTA Quality Transport Services caută şoferi, cate C+E. Informaţii suplimentare la tel. 0740.295.418

Instal Expert caută electrician, cu sau fără experienţă pentru dezvoltarea unor echipe de service instalaţii de aer condiţionat, vitrine frigorifice, echipamente fast-food, instalaţii de încălzire şi ventilaţie. Se oferă salarizare motivantă, mediu de lucru plăcut, posibilitatea de a avansa. Mai multe informaţii, la tel.0728.727.378. Puteţi trimite un cv pe adresa hr@instal-expert.ro.

Gaidoş Grup angajează zidari, lăcătuşi, şoferi categoria B, muncitori necalificaţi. Informaţii la tel. 0723.545.805

sursa: cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.