Lotul 4 din autostrada Lugoj–Deva ar putea fi gata in prima parte a anului viitor

Constructorul lotului 4 din autostrada Lugoj – Deva urmează să se concentreze pe restul zonelor, altele decât cea de la dealul liliecilor, pentru a putea aborda ulterior, cu toate forțele și această zonă extrem de dificilă, arată informațiile Asociației Pro Infrastructură.

Vești bune de pe lotul 4 din Lugoj – Deva. Imaginile realizate de unul dintre membrii asociației arată că se lucrează intens pe acest șantier. Acestea au fost realizate spre capătul de vest al versantului, acolo unde se construiește un viaduct cu 6 deschideri peste o cale ferată din zonă, un drum național și unul județean. Deocamdată, în zonă se instalează o serie de grinzi la viaduct, este o operațiune care se va încheia probabil la finalul săptămânii viitoare, și predalele. Urmează în scurt timp armarea și turnarea plăcii de suprabetonare. Constructorul acestui lot își propune să finalizeze lucrările la restul lotului, pentru ca ulterior să se concentreze în zona Șoimuș, unde sunt viaductele de acces spre dealul liliecilor, și pe lucrările la acest deal în vederea consolidării, de asemenea, este de realizat și Centrul de Întreținere și Coordonare de la Șoimuș.

Lucrările la acest lot ar putea fi finalizate în prima jumătate a anului viitor. Lotul 4 are lungimea de 22,139 km și face legătura între localitatea Ilia, unde se termină lotul 3, și Deva unde începe autostrada spre Orăștie.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.