Lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva; se lucreaza la Dealul Soimus si la legatura cu autostrada spre Orastie

Deşi a solicitat o prelungire a termenului de închidere a circulaţiei pe A1 între Deva şi Simeria, antreprenorul lotului 4 din Lugoj-Deva insistă cu lucrările pe porţiunea unde se face conexiunea.

Cu mare parte din cei 22 de kilometri ai lotului 4 finalizat, constructorul are bătăi de cap la dealul liliecilor din zona Şoimuş. Aici se concentrează cea mai mare parte a activității desfășurate, a anunțat Direcția de Drumuri şi Poduri Timișoara.

Astfel, în zona conexiunii dintre lotul aflat în construcție și autostrada Deva – Orăștie, se realizează ultimele detalii privind asigurarea scurgerii apelor. De asemenea, se așterne stratul de uzură pe breteaua de ieșire de pe autostradă, se montează parapetul direcțional și panourile fono-absorbante, se remontează stâlpii de iluminat pe vechea bretea de acces, se execută semnalizarea rutieră și se aplică marcaje rutiere.

La versantul Șoimuș continuă lucrările de realizare a zidului de sprijin din pământ armat a dealului, respectiv zidul de sprijin din beton armat fundat pe coloane pe zona de coborâre a dealului. Totodată, se lucrează la umplutura rampei primului picior al viaductului care urcă pe versantul Şoimuş, se mai arată în datele oferite de DRDP Timişoara.

Șantier A1 Lugoj-Deva, Lotul 4 – 12-14 noiembrie 2018

Zona Șoimuș rămâne principalul front de lucru al antreprenorului de pe Lotul 4 al autostrăzii #A1 Lugoj – Deva. În zona conexiunii dintre lotul aflat în construcție și autostrada Deva – Orăștie se realizează ultimele detalii privind asigurarea scurgerii apelor, se așterne stratul de uzură pe breteaua de ieșire de pe autostradă, se montează parapetul direcțional și panourile fono-absorbante, se remontează stâlpii de iluminat pe vechea bretea de acces, se execută semnalizarea rutieră și se aplică marcaje rutiere. La versantul Șoimuș continuă lucrările de realizare a zidului de sprijin din pământ armat pe zona de rambleu, respectiv zidul de sprijin din beton armat fundat pe coloane pe zona de debleu. Totodată, se lucrează la umplutura rampei culeei 1 a viaductului care urcă pe versantul Şoimuş.Imagini realizate în perioada 12-14 noiembrie.

Publicată de DRDP Timişoara pe Joi, 15 Noiembrie 2018

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.