Lovitura finala data de carabinieri clanului Caldaras. Patru persoane retinute la Lugoj in urma unei solicitari venite din partea autoritatilor italiene

Dupa ce a terorizat in ultimii ani orasul, clanul Caldaras  se va reuni intr-o inchisoare din Italia.

In urma solicitarii carabinierilor italieni, politistii lugojeni au retinut marti, patru din cele cinci persoane cautate de de anchetatorii din Bassano del Grappa. A cincea persoana se afla arestata la Timisoara, in urma incendierii imobilului de pe strada Anisoara Odeanu.

Solicitarile autoritatilor italiene au fost facute dupa ce liderii clanului Caldaras au fost retinuti si arestati in Italia. IPJ Timis a anuntat ca cele patru persoane retinute marti la Lugoj sunt acuzate de santaj si aderarea la un grup infractional organizat.

Italienii au pus cap la cap faptele si au aflat ca si indivizii care se aflau la Lugoj au contribuit la comiterea lor. In urma descinderilor de marti, politistii lugojeni i-au retinut pe Caldaras Costa senior, Caldaras Costa junior, Caldaras Gumi si Milos David Conono, in timp ce Milos Daniel Cornel se afla in arestul IPJ.

Cei patru vor ajunge in fata magistratilor de la Curtea de Apel Timisoara care urmeaza sa decida conditiile in care vor fi trimisi in Italia.

In urma cu exact o luna, carabinierii au descins in locuinta unde se aflau Caldaras Ion Titus, zis Ghita, Popescu Ioan, zis Turculit, Ion Caldaras, zis David, acestia fiind arestati dupa ce au fost acuzati ca au cerut taxa de protectie unei alte familii de romi care traia in Italia.

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.