Lugojean de 47 de ani, periculos, fugit dintr-o inchisoare din Spania, capturat la Timisoara!

Misiune importanta a politistilor de la Serviciul de Investigatii Criminale din Timisoara. Acestia au reusit sa captureze un individ evadat dintr-o puscarie spaniola.

Un lugojean, de 47 de ani, a fost prins la Timişoara, fiind căutat în întreaga lume pentru că a evadat dintr-o închisoare din Spania.

Barbatul de 47 de ani fusese incarcerat inr-un penitenciar din Spania in luna ianuarie. primise 15 ani de puscarie pentru fapte violente. Recent primise o permisie de 4 zile, insa la finele acestei perioade de gratie, individul nu s-a mai intors la inchisoare si a fost dat imediat in urmarire.

Autoritatile spaniole au emis pe numele lui un mandat european de arestare, iar in baza informatiilor, cu ajutorul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala al Politiei Romane, ofiterii de la IPJ Timis l-au gasit pe fugar in Timisoara.

Evadatul a fost dus direct in arestul Politiei Timis si va fi prezentat judecatorilor Curtii de Apel Timisoara pentru demararea procedurilor de extradare catre Spania.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *