Lugojeanca Anabella Oprescu, premiul I la concursul de frumusețe pentru copii

Concursul de frumusețe Little Miss&Mister World, faza regională, destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani, fete și băieți, a avut loc în weekend la Timișoara.

Anul acesta, câștigătoarea Marelui Premiu și a Locului I este Anabella Oprescu, din Lugoj. Micuța a impresionat juriul cu talentul său la dans, ținuta de excepție și prezența scenică. Anabella Oprescu dovedește că talentul și atracția pentru luminile reflectoarelor se moștenește, părinții săi participând la competiții de culturism și fitness, având numeroase premii în palmares.

  

La categoria băieți, titlul de Little Mister World și Locul I a fost câștigat de un carismatic băiețel din Belinț, Bogdan Tîrziu, care a cucerit inimile juraților.

Cei doi fericiți câștigători vor participa la faza națională a concursului care va avea loc în februarie 2019, la București.

  

Little Miss World a fost fondat în anul 2000 de către Natalya Kovalyova, inițial adresându-se doar micilor domnișoare, dar începând din 2016 la concurs se pot înscrie și băieți. În România, Little Miss&Mister World este la a doua ediție.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *