Lugojeanul Adorian Drăgoi, finalist la ”Fii star în ţara ta”

Concursul ”Fii star în ţara ta”, organizat anual la Vulcan, în judeţul Hunedoara, reuneşte cei mai talentaţi copii din ţară. În ediţia 2018, sute de copii s-au în­trecut la categoriile muzică u­șoară, muzică populară, dan­suri populare, grupuri vocale, mu­zi­că instrumentală, muzică folk şi diverse (teatru, magie etc).

Există o secțiune a laureaților, unde participă câștigătorii edi­țiilor trecute.

Talentatul artist popular lu­go­jean Adorian Ioan Drăgoi s-a ca­lificat în finala concursului, la categoria de vârstă 9 – 13 ani.

”A fost prima fază a con­cur­sului Fii star în ţara ta. În func­ţie de punctaj, se merge din nou în luna martie la concurs, pentru finală… În clasamentul galei am fost al doilea la cate­go­ria mea, cu punctaj de 60.326 care înseamnă aprecieri, like, vizionări şi distribuiri din partea prietenilor de pe Face­book. Pentru finala din luna martie ştiu că mai am mult de muncit şi am început să mă pregătesc de pe acum”, spune Adorian Ioan Drăgoi.

Drăgoi are 13 ani şi este elev în clasa a şaptea la Şcoala de Mu­zică ”Filaret Barbu”. Studiază canto în timpul liber, fiind în­dru­mat de profesoara Liliana Sa­vu Badea. Este în al treilea an la dansuri – Ansam­blul ”Ba­natul” Timişoara (”Ju­niorii Ba­natului”), la maeş­trii core­grafi Brânduşa şi Ni­colae Stă­nescu.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.