Lugojeanul care a colaborat cu artiştii ce reprezintă România la Eurovision

La 21 de ani, un lugojean se poate mândri cu un palmares impresionant în lumea artiştilor muzicali din România şi nu numai. Cătălin Cristea, cunoscut la casele de discuri sub porecla Massy, a semnat coperta piesei „Yodel It!”, care va reprezenta România la celebrul concurs Eurovision.

Colaborarea dintre Massy şi Ilinca şi Alex Florea, cei doi români care vor reprezenta ţara noastră la concursul de la Kiev, a venit după ce tânărul lugojean a reuşit o colaborare cu cei de la Cat Music, una dintre cele mai importante case de discuri din România.

Eu am lucrat pentru Cat Music şi ei mi-au dat să mă ocup de proiect. Am primit câteva imagini cu artiştii, am pus multă imaginaţie la treabă şi a ieşit coperta aceasta. Nu m-am gândit la ceva anume, dar în principiu am folosit multe culori vii, care să exprime pozitivitate, a declarat Cătălin Cristea.

Lucrând cu toate casele de discuri din România, Massy este cunoscut printre lugojeni pentru colaborările naţionale şi internaţionale. De-a lungul timpului, tânărul a semnat artwork-uri pentru Faydee, Andra, Fly Project, Alexandra Stan, Oana Radu şi multe alte nume grele din industria muzicală.

sursa: cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.