Lugojeanul Daniel Gabriel Olariu a mers în SUA pentru ceremonia de învestire a lui Donald Trump

Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea nu sunt singurii români care au mers în SUA pentru ceremonia de învestire a lui Donald Trump. Daniel Gabriel Olariu, un cunoscut om de afaceri din Lugoj, este deja de două zile la Washington DC, unde a mers pe cont propriu, pentru a vedea cum se face transferul de putere dintre mai puternic om din lume şi succesorul său.

„În prima zi am avut o întâlnire în calitate de președinte  al Fundației Misiunea Pâinea  Vieții cu președintele Religious Freedom Institut Dr . Thomas  Farr (n.r. foto jos), cu scopul de a crea un parteneriat  prin care să promovăm principiile libertății religioase care stau la baza unei societăți democratice”, a declarat Olariu. Acesta are relații strânse în SUA, atât în mediul evanghelic, cât și în mediul de afaceri, fiind asociat cu Steven Ausnit, stabilit în Statele Unite ale Americii. De altfel, la alegerile prezidențiale din SUA, Gabriel Olariu a fost invitat la Ambasada SUA din București după ce, acesta s-a implicat și în aducerea ambasadorului SUA la Lugoj.

Potrivit ziare.com, depunerea jurământului de către președintele ales Donald Trump și de vicepreședintele Mike Pence va avea loc vineri, în fața clădirii Capitoliului din Washington, ceremonia fiind urmată de tradiționala paradă de pe Pennsylvania Avenue, iar a doua zi de o ceremonie religioasă ținută la Catedrala Națională din Washington. Printre cei care vor rosti o rugăciune la ceremonia de învestire a lui Donald Trump este și Franklin Graham, pastor evanghelic și unul dintre cei mai influenți oameni din America. Lugojenii l-au putut vedea și asculta pe Franklin Graham la Festivalul Speranței, organizat în 2008, pe Stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara.

sursa: cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.