Lugojeanul mort în accidentul de la Orşova era căsătorit de numai o lună. Soţia lui Lavinius e însărcinată

Un tânăr din Lugoj a murit joi de dimineaţă într-un accident teribil la Orşova, maşina conduspă de el izbindu-se de un TIR, într-o depăşire neregulamentară, pe linie continuă. Lavinius făcuse nunta acum o lună, iar soţia lui e însărcinată.

Lavinius Iulian era din Lugoj, avea 33 de ani şi aflase de puţină vreme că va fi tată. Soţia lui, Ionela, e însărcinată, dar, din păcate, îşi va creşte copilul fără tată.

Femeia a postat pe Facebook un mesaj cutremurător, la câteva ore după moarte soţului ei: “Aveam tot ce îmi puteam dorii de la viața, un bărbat care ma iubea și ma făcea fericita in fiecare secunda.. Fericirea a fost deplina, când am aflat ca o sa avem copilul ce ni-l doream! De ce sa întâmplat așa? De ce Dumnezeu nu ne-a lăsat sa fim toată viața fericiti alături de fetita noastra? Ultimele cuvinte au fost “ dormi iubita, mai 4 ore maxim și ajung acasă…te iubesc”. Dragul meu, o sa te iubesc toată viața, da-mi putere pentru fetita noastra! Te rog….”

Sute de mesaje de condoleanţe şi de susţinere au fost postate ulterior la mesajul Ionelei.

Joi  dimineaţa, Lavinus venea de la Craiova spre Lugoj, iar pe DN6, în apropiere de Orşova, a intrat în depăşirea unui camion, pe o porţiune de drum cu linie continuă. S-a izbit frontal de un TIR care circula regulamentar din sens opus şi a murit pe loc.

Potrivil poliţiştilor, şoferul  din Lugoj se afla la volanul unui autoturism marca BMW. Martorii susţin că a încercat să reintre pe banda lui, dar a acroşat tirul pe care-l depăşise şi a fost aruncat direct în celălalt camion.

Autotrenul de care s-a ciocnit e înmatriculat în Macedonia. Şoferul acestuia, 50 de ani, cetăţean macedonean, nu a necesitat îngrijiri medicale.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.