Lugojencele Ana-Maria Popovici și Rebeka Mitar, pe podium la Campionatul Naţional de judo

Judokanii legitimați la Clubul Sportiv Școlar Lugoj au cucerit alte două medalii naționale, la două săptămâni, după cele de aur și argint reușite de Dzitac și Lungu la finele lunii trecute, în cadrul finalei U 18.

De această dată sportivii de pe Timiș și-au întregit vitrina cu trofee cu o medalie de argint și una de bronz, în finala Campionatului Național rezervată nivelului de vârstă sub 15 ani, ce s-a desfășurat în perioada 9-11 martie.

Competiția a avut loc la Râmnicu-Vâlcea și a reunit pe tatami aproximativ 300 de sportivi născuți în 2004-2005.

Pentru clubul lugojean au luptat la categoriile băieților, Denis Gross 34 kg, Octavian Penișoară 38 kg, Alexandru Lupulescu 42 kg și Denis Horcea +73 kg, iar la categoriile fetelor, Ana-Maria Popovici 40 kg, Crina Popovici 44 kg, Mitar Rebeka 48 kg.

Horcea și Popovici au reprezentat generația anului 2004, iar restul judokanilor  pe cea din 2005.

Cele mai bune evoluții le-au demonstrat Ana-Maria Popovici, care a urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere, și Rebeka Mitar, care s-a clasat pe trei.

“A fost o competiție puternică, disputată, de la care noi am reușit să ne întoarcem, așa cum ne așteptam, cu medalii. În finală de la categoria 40 kg, fete, unde a luptat Ana-Maria Popovici, meciul s-a terminat la egalitate de puncte și prin decizia arbitrilor aurul a ajuns la adversara din Focșani. Felicitări fetelor pentru evoluție și rezultate”, a spus profesoara Cristina Toth, de la secția de judo a CSȘ Lugoj.

În perioada 16-18 martie judokanii lugojeni vor participa la faza zonală a campionatului cluburilor școlare, pentru nivelul U18.

 

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.