Lugojeni cu dosare penale pentru petarde

Doi bărbați, de 18 și 31 de ani, au fost depistați de polițiștii municipiului Lugoj în timp ce ofereau spre vânzare 2.740 de articole pirotehnice. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale, iar materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.  

La data de 08 decembrie a.c., polițiștii municipiului Lugoj au depistat, într-o piață din municipiu, doi bărbați, de 18 și 31 de ani, în timp ce ofereau spre vânzare articole pirotehnice.

De la cei în cauză, polițiștii au ridicat 2.740 de articole pirotehnice în vederea continuării cercetărilor.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

Este interzisă deţinerea, utilizarea şi vânzarea către publicul larg a articolelor pirotehnice de divertisment din categoriile 2, 3 şi 4, a articolelor pirotehnice de scenă (T1 şi T2) şi a altor articole pirotehnice din categoria P2, din motive de ordine și siguranţă publică, securitate şi pentru protecţia mediului.

sursa: lugojeanul.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *