Lugojenii, chemați la o campanie de ecologizare a malului Timișului

După succesul ultimei ediții, un grup de tineri lugojeni, care țin la mediul înconjurător și nu se demoralizează ușor când văd munții de gunoaie care s-au adunat din cauza semenilor certați cu educația, invită pe toți cetățenii să participe sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 10, la o nouă campanie de curățenie a malului Timișului. Locul de întâlnire va fi pe mal, la plopi.

”Acțiunea precedentă a fost și un mic test pentru noi. Să aflăm ce se poate face, în cât timp, la ce efort să ne așteptăm și de ce anume avem nevoie. Rezultatele au fost peste așteptări! Am avut mult spor și, într-adevăr, s-a văzut o schimbare în urma noastră. Am fost plăcut surprinși și de reacțiile oamenilor! Există multă lume interesată să se implice sau să susțină activități de voluntariat de acest gen”, a precizat grupul de inițiativă de ecologizare.

De această dată, ecologizarea va avea loc pe partea dreaptă a malului Timisolui, de la ”Pasarela lui Boldea” spre centura de ocolire a Lugojului, pe o porțiune de 25 de hectare, fiind inclusă și zona Plopi, unde au fost identificate trei gropi clandestine de gunoi menajer.

Voluntarii vor primi mănuși și saci, iar durata de participare este în funcție de disponibilitatea fiecăruia.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.