Lugojenii, invitaţi să dăruiască din coşurile lor cu alimente pentru cei mai nevoiaşi dintre locuitorii oraşului

Campania „Astăzi Tu Dăruieşti” a Clubului Rotaract are loc cu ocazia sărbătorilor pascale şi la Lugoj, ca de altfel în alte peste 50 de oraşe din ţară. Scopul acţiunii, ca în fiecare an, este sprijinirea, cu alimente şi alte bunuri, a celor aflaţi la nevoie.

Iniţiată de Clubul Rotaract, cu sprijinul Interact, în fiecare an, de Crăciun şi de Paşti, campania se adresează sutelor de lugojeni care sunt aşteptaţi să strângă alimente pentru cei mai puţin norocoşi dintre semenii lor, acestea urmând să fie sortate în pachete şi donate spre familiile defavorizate din oraş.

La Lugoj, campania a fost una de succes cu ocazia fiecărei ediţii desfăşurate până în prezent, cei care şi-au făcut cumpărăturile de sărbători în supermarketul în care s-a desfăşurat aceasta fiind darnici şi lăsând o parte din cumpărăturile lor în coşul destinat campaniei, amplasat la ieşirea din magazin.

„Ne dorim şi cu ocazia acestei ediţii să avem alături lugojenii care au dare de mână şi suflet mare. Vrem să ajutăm cât mai mulţi oameni şi să le facem sărbătorile de Paşte puţin mai frumoase. Vă aşteptăm să vă alăturaţi iniţiativei, aşa cum aţi făcut-o în fiecare an, pentru a face cât mai multe pachete cu alimente”, a declarat pentru Cetăţeanul Roxana Todorescu, manager de proiect.

Alimentele se strâng vineri şi sâmbătă, 7 şi 8 aprilie, în incinta supermarketului Carrefour, strada Nicolae Bălcescu, numărul 5.

sursa: cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.