„Lugojul are nevoie de un spital nou!”

Managerul spitalului din Lugoj, Erwin Floroni susține că Lugojul are nevoie de un spital nou, actualul imobil în care funcționează fiind o gaură neagră,  în care, oricâți bani se vor băga, tot vor fi probleme.

“Eu am venit în 2005, dar deja prin 2010 îmi exprimam punctul de vedere, aici, în plen, în fața direcțiunii de atunci și le spuneam  <<băi, oameni buni, nu mai investiți în asta, e din 1911>>. Oricâte investiții se fac, se fac degeaba! Eu zic că, până la urmă, o să găsim înțelegere și o să facem un spital nou. Și eu cred cu tărie asta! Poate nu se va face în mandatul meu, dar cineva trebuie să înțeleagă că, în momentul de față, indiferent cât lifting îi faci la spitalul ăsta e degeaba. Indiferent câte lucrări faci, se degradează, pentru că pereții sunt făcuți ca în 1911, izolațiile sunt ca în 1911, fundația e făcută ca în 1911. Nu poți să ai pretenții să-l faci cum ar trebui să fie în 2018. Eu spun că ar trebui la nivel național, spitalele de o anumită vechime, la fel ca în Germania, spitale mai vechi de 50 de ani se demolează și se refac. Hai să nu zicem în România 50 de ani, hai să zicem 100. Dar aceste spitale ar trebui demolate și reconstruite”, a spus Floroni.

Erwin Floroni a mai declarat însă, că, în acest mandat, niciunul dintre parlamentarii de Timiș nu s-au interesat de situația spitalului.

sursa: lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *