Lugojul găzduieşte Cupa de Iarnă, la volei cadete

Catedra de volei a Clubul Sportiv Școlar Lugoj va or­ga­niza în această săp­tă­mâ­nă, un turneu amical, in­ti­tu­lat Cupa de Iarnă.

Com­pe­tiţia este rezervată grupelor de cadete, din generaţiile 2002-2001 şi este pro­gra­ma­tă pentru intervalul 9 – 10 februarie, la Sala spor­tu­rilor I.K. Ghermănescu.

Sunt invitate să participe for­maţiile de cadete de la CSŞ Caransebeş, LPS Cluj, şi CSŞ Sibiu, care vor juca alături de echipa de cadete a CSŞ Lugoj.

“Este un turneu pe care l-am introdus în a­cest an şi sperăm să fie o competiţie bună. Vin echipe din alte serii ale campio­na­tului, care au avut un par­curs destul de bun până a­cum. Vom premia cu cupe şi medalii echipele de primele trei locuri”, a punctat pro­fe­so­rul Dorin Horvath, cel care este coordonatorul prin­cipal al evenimentului.

Startul jocurilor va fi dat joi, 9 februarie, de la 13, când sunt stabilite trei par­tide, iar vineri de la ora 10.

Echipa de cadete a CSŞ Lugoj, antrenată de Dorin Horvath, va evolua la două zile după acest turneu, în cadrul etapei a opta, din re­turul campionatului na­ţio­nal, în deplasare la CSŞ Bega Timişoara, într-un meci al seriei G.

În cla­sa­ment, CSȘ Lugoj este lider de­taşat, cu 15 puncte.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *