Lugojul în 3D! Numele oraşului promovat tridimensional

Primăria Lugojului in­ten­țio­nea­ză să implementeze începând cu acest an un proiect de promovare a numelui municipiului printr-un aranjament arhitectural în mărime tridimensională, am­plasat în șapte puncte de pe teritoriul urbei, pe mo­de­lul unui proiect similar din Amsterdam.

Mai exact, au­to­ritățile locale vor pune nu­mele Lugojului pe litere cu dimensiuni între 2 și a­pro­ximativ 4 metri la prin­ci­palele intrări în municipiu și în două puncte din zona cen­trală.

“Avem în lucru un proiect cu numele Lugojului pe care vrem să-l punem în evidență cum este și în o­ra­șele din Europa. Vrem să dăm o dimensiune suficient de mare pentru a avea o vi­zibilitate bună și să ilu­mi­năm fiecare ampla­sa­ment pentru a se vedea și noaptea. Literele le vom vopsi în alb”, a precizat Fran­cisc Boldea, primarul Lugojului.

Locațiile avute în vedere sunt la intrările în municipiu dinspre Buziaș, Caransebeș, Făget, Reșița, Timișoara, pe pajiștea din fața Colegiului Național “Iu­lia Hașdeu” și în fața fostei Prefecturi.

Primul nume al Lugojului va fi amplasat în 2017, în Piața Victoriei din fața Primăriei.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *