MAI, gafă monumentală în mesajul de Paște. Au încurcat Învierea cu … Crăciunul

MAI a comis o gafă în comunicatul trimis, teoretic de sărbătorile de Paște. Doar că în titlul mail-ului se precizeză: ”Sărbătoarea Nașterii Domnului, în liniște și siguranță”. De fapt, de Paște se sărbătorește Învierea Domnului, nu Nașterea.

MAI a transmis apoi o erată în care, în textul comunicatului se menționează clar că este vorba de sărbătorile de Paște. Totodată, sunt recomandări de care fiecare cetățean trebuie să țină cont, pentru siguranța sa și a căminului său:

”VĂ RECOMANDĂM, VĂ INFORMĂM, PREVENIM… MINIVACANŢA DE PAȘTI, ÎN SIGURANŢĂ

Poliția Română va fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în siguranță de Sfintele Sărbători de Paști de cult Ortodox. Toți trebuie să fim atenți, conștienți și responsabili, pentru ca nimic să nu ne strice liniștea. Este perioada cumpărăturilor și a pregătirilor de sărbători.

Furturile din buzunare şi din genţi se comit în special în locurile aglomerate. Dacă sunteţi împins în astfel de locuri, verificaţi imediat buzunarul cu bani sau geanta! Nu vă lăsaţi amăgiţi de vânzătorii de ,,chilipiruri’’. De multe ori, produsele sunt contrafăcute sau provin din săvârşirea unor infracţiuni! Nu purtaţi portofelul în buzunarele exterioare ale hainelor, în sacoşă sau la vedere.

Când achitaţi cumpărăturile, nu scoateţi toată suma de bani, ci numai necesarul plăţii! Atunci când plătiți cu cardul, tastaţi codul PIN cu discreţie, pentru a nu fi observat de cei din jur! Dacă optați să cumpărați de pe internet: Cumpărați din surse sigure, de la firme sau magazine pe care le cunoașteți sau pe care le-ați mai folosit.

Introduceți adresa site-ului pe care intenționezi să efectuați plata și nu dați click pe link-uri primite pe mail. În unele situații, aceste link-uri vă pot direcționa către site-uri false, care imită perfect site-urile comercianților. Asigurați-vă că transferul informațiilor se face în mod securizat. Verificați existența simbolului de tip lacăt în bara URL. PROTEJAȚI-VĂ LOCUINȚA ȘI MAȘINA!”, se arată în comunicat.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.