Mai multe locuri in trenurile spre litoral, cu ocazia minivacantei de 1 Mai

CFR Călători a decis să suplimenteze capacitățile de trafic ale trenurilor care asigură circulația spre litoral pentru minivacanța de 1 Mai. De la Timișoara există un tren care asigură legătura spre și dinspre litoralul Mării Negre.

CFR Călători a anunțat că va opera cu întreg parcul activ de material rulant și programează suplimentar pentru minivacanța de 1 Mai, operativ – în funcție de disponibilități – capacități de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări, pe baza datelor obținute din evoluția și dinamica traficului de pasageri.

În perioada 27 aprilie – 2 mai vor fi suplimentate cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinații, în special cele spre litoral și Valea Prahovei. În plus, față de trenurile existente în graficele de circulație, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din București Nord, Timișoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj-Napoca, Brașov, Iași și Suceava spre Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

În ceea ce privește Timișoara, există o garnitură care pleacă la ora 22.40 spre litoral, prin Caransebeș și Craiova și sosește la Constanța la 11.29, respectiv Mangalia, la 13.18. De asemenea, la întoarcere aveți un tren care pleacă de la Mangalia la ora 16.05, respectiv Constanța la 18.05, și ajunge la Timișoara a doua zi la ora 6.52.

De asemenea, va fi suplimentat numărul de case de bilete deschise publicului călător din stații, în funcție de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri.

Studenții pot călători gratuit conform legii, iar toți pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate. Acestea sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/Oferte. Pentru călătoria dus-întors se acordă reducere de 10%.

Pentru evitarea aglomerației din ziua plecării trenului, se recomandă pasagerilor să-și procure din timp legitimațiile de călătorie. Acestea pot fi achiziționate cu anticipație: online; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări și agențiile de voiaj CFR; de la distribuitori autorizați (agenții de turism).

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.