Maia Morgenstern, spectacol de exceptie la Lugoj

Cea mai importanta actrita din Romania vine la Lugoj, la finalul acestei luni, cu un spectacol de exceptie. Pe  scena Teatrului Municipal “Traian Grozavescu”, Maia Morgenstern si Lucian Iftimie vor juca spectacolul “Sofer/Pictor”, in regia lui Alexandru Dabija si scenografia Andradei Chiriac.

,,Mira este pictor. Dupa patruzeci de ani de cariera artistica in America de Sud, revine in Israel, in casa copilariei sale. Acasa, Mira descopera ca fratele i-a murit, iar in locul lui traieste prietenul acestuia, Aaron – sofer de camion, care si-a pierdut memoria din cauza unui accident. Mira este un artist complet egoist. Aaron este singur si fara tinta, cu o viata ratata. Amandoi sunt dificili, incomozi, nemilosi, dar amandoi descopera ca au nevoie unul de altul” – Hillel Mittelpunkt, dramaturg si autorul operei Sofer/Pictor.

Spectacolul este programat pentru marti, 27 iunie, incepand cu orele 19. Pretul unui bilet este de 40 de lei pentru adulti, cu reducere de 20 de lei pentru elevi, studenti si pensionari. Biletele cu pretul redus sunt la balcon, in numar limitat, doar 30 de locuri. Promotorul evenimentului este profesoara Simona Avram.

sursa foto: Oana Maria Nae

sursa: lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.