Managerul Clubului Sportiv Şcolar Lugoj, lovit cu pumnul in figura de catre un coleg

Inca un incident grav intr-o institutie de invatamant din Lugoj.

La cateva saptamani dupa ce la un liceu din oras un tanar a fost batut cu bestialitate de catre doi colegi, s-a facut dreptate cu pumnul intr-o alta institutie de invatamant. De aceasta data, protagonistii scandalului au fost doi profesori de la Clubul Scolar Sportiv din Lugoj.

Mai multe surse din cadrul clubului au declarat ca managerul institutiei, Simion Moatar, a fost lovit cu pumnul in figura de catre un coleg de-al sau. Incidentul, extrem de grav, a fost confirmat si de catre conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Timis, prin vocea inspectorului scolar general Aura Danielescu, care a sustinut ca a fost informata doar verbal despre acesta si ca, pana la ora redactarii acestei stiri, nu s-a primit o reclamatie scrisa. Contactat in legatura cu incidentul, managerul CSS, Simion Moatar, a refuzat sa dea amanunte sustinand ca incearca sa faca tot posibilul ca aceasta intamplare sa nu afecteze imaginea si activitatea profesorilor din cadrul clubului.

Se pare ca intre manager si subordonat a avut loc o discutie mai aprinsa, cel din urma hotarand la un moment dat sa ii ofere o corectie fizica sefului sau. Conducerea ISJ Timis a anuntat ca nu va accepta ca un astfel de eveniment sa ramana nepedepsit si nu este exclus sa fie demarata o ancheta si fara plangerea victimei.

sursa: lugojinfo.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.