Managerul Spitalului din Lugoj, implicat intr-un accident de circulatie. VIDEO

Managerul Spitalului “Dr. Teodor Andrei”, medicul Erwin Floroni a fost implicat intr-un accident rutier petrecut duminica, pe drumul intre Lugoj si Buzias, in apropiere de intersectia cu drumul spre Darova.

Din primele informatii, se pare ca managerul spitalului lugojean a virat spre stanga, catre un drum secundar, cu intentia de a ajunge la o intalnire a vanatorilor. In acel moment, a fost izbit de un alt autoturism care circula in acelasi sens de mers, a carui sofer a intrat in depasire neregulamentara, calcand peste linia continua.

In urma impactului, autoturismul managerului s-a rasturnat intr-un canal de pe marginea drumului, fiind repus ulterior pe roti.

La fata locului s-a deplasat un echipaj de Ambulanta si unul de descarcerare de la Pompieri. Din fericire, in urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Politistii sunt de parere ca soferul autoturismului Renault este vinovat de efectuarea unei depasiri neregulamentare, insa de producere accidentului vinovat ar fi medicul Erwin Floroni, care nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers. Cercetarile in acest caz sunt continuate, pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Managerul Spitalului din Lugoj, implicat intr-un accident de circulatie! Masina in care se afla s-a rasturnat dupa ce a fost izbita de un alt autoturism

Posted by Lugoj Online on 28 Mai 2017

sursa: lugojonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *