Manevră fatală pe o șosea din țară; un mort și doi răniți!

O manevră pripită, pe Dn 1B, în Prahova, i-a adus moartea unui barbat de 64 de ani.

Victima a vrut să întoarcă maşină, dar nu s-a asigurat suficient, iar autoturismul său a fost izbit de un alt automobil. Alte două persoane au fost rănite în accident.

Bărbatul de 64 de ani se îndrepta spre Ploieşti, împreună cu o cunostintza din Buzău. La ieşirea din Bucov, pe DN 1B, dintr-un motiv încă neclar, a virat la stânga – fără să se asigure, spun martorii! O maşină care venea din spate a izbit puternic automobilul în care se aflau cei doi.

Martor: “A vrut să întoarcă. Nu s-a asigurat, nu l-o fi văzut şi l-a luat în plin.”

La locul accidentului au fost trimise un echipaj de descarcerare, mai multe ambulanţe, dar şi un elicopter SMURD. Şoferul care a făcut manevră riscantă s-a stins înainte să ajungă la spital.

Gabriela Bratosin, medic SMURD“La momentul sosirii elicopterului era stabilizat din păcate după ce a fost băgat în elicopter a intrat în comă s-au făcut manevre de resuscitare din păcate s-a constatat decesul.”

Bărbatul avea un traumatism la cap şi mai multe fracturi.

Plutonier major Sorin Licu, ISU Prahova“Am găsit victima întinsă pe carosabil, scoasă de cetăţeni, lucru pe care nu îl recomand. În momentul în care intervin şi smucesc victima de acolo îi poate fractură gâtul, deci victimele trebuiesc lăsate exact cum sunt găsite la locul accidentului.”

Pasagera din maşina bărbatului de 64 de ani şi şoferul celuilalt autoturism au fost răniţi şi au fost internaţi la spitalul din Ploieşti.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *