Maria Sharapova, la premiera filmului „Bătălia sexelor”. Ţinuta care a atras privirile tuturor

Maria Sharapova a atras toate privirile la premiera filmului Battle of the Sexes, ce a avut loc în weekend, în Los Angeles. Într-o rochie neagră, scurtă, Maria şi-a pus în evidenţă ţinuta impecabilă.

Câştigătoare a cinci titluri de Grand Slam, Maria s-a fotografiat alături de legenda tenisului Billie Jean King, din viaţa căreia a şi fost inspirat filmul „Battle of the Sexes”, în care Emma Stone are rolul principal.

Mai exact, Bătălia sexelor spune povestea meciului din 1973, care a intrat în istoria tenisului mondial, dintre Billie Jean King şi Bobby Riggs. 20 septembrie 1973 a fost ziua în care un tenisman, fost număr unu mondial, a fost învins de o femeie.

Sharapova este din nou în lumina relectoarelor după o pauză de 15 luni, în urma suspendării din cauza dopajului.Rusoaica a anunţat că îşi spune la rândul ei povestea, în cartea intitulată „Unstoppable, My Life So Far”.

 

Într-un interviu acordat  celor de la BBC, Sharapova a declarat că priveşte numai înainte, referindu-se la cariera din tenis.

De asemenea, sportiva a vorbit şi despre „bătălia sexelor” din lumea tenisului de azi, admiţând că femeile continuă să înfrunte obstacle, blocaje, comparativ cu tenismenii. „Încă avem de înfruntat obstacole, critici, încă mai avem un lung drum de parcurs, dar continuăm să luptăm”, a spus ea.

sursa: mediafax.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *