Mark Luca Ioviță a cucerit podiumul la Motocros, Supermoto și Viteză

Noul sezon moto 2018 a debutat pentru pilotul Mark Luca Ioviță, în vârstă de numai 7 ani, cu participarea acestuia la trei categorii diferite, motocros, viteză și supermoto. Talentatul sportiv face motocros din 2013 și supermoto din 2016, fiind membru al Clubului MotoExtrem Lugoj, prezidat Liviu Jigmond.

În cadrul Campionatului Balcanic de Motocros ce a avut loc la Prundu la sfârșitul lunii aprilie, Mark Luca Ioviță a urcat pe podium unde s-a clasat pe locul al 3-lea, iar la o săptămână distanță, pilotul a participat la Arad la Campionatul Național Individual de Supermoto și Viteză.

Micuțul a concurat la două categorii diferite, prima dintre ele fiind Supermoto 65 cmc, la care Mark a participat cu o motocicletă de 50 cmc, inferioară clasei, dar cu toate acestea a obținut locul II, dobândind astfel mai multă experiență pentru categoriile superioare.

Bucuria cea mare avea să vină la categoria Viteză, Juniori 3, categoria care corespunde vârstei lui Mark Luca Ioviță, unde pilotul a câștigat detașat locul I, surclasândul pe adversarul său, Alexandru Szabo Neamțu, de la Steaua București.

”Avem mare încredere în potențialul lui ca pilot, în pasiunea lui și în dorința lui de a-și păstra un loc pe podium, la oricare dintre discipline, prin urmare beneficiază de toată susținerea familiei. Totodată, mulțumim și lui Liviu Jigmond, președintele clubului MotoExtrem Lugoj, pentru tot sprijinul acordat”, a declarat Ionela Ioviță, mama pilotului.

Juniorul lugojean are în față un viitor strălucit în motocros datorită ambiției și talentului, dar mai ales sprijinului familiei care îl încurajează în practicarea acestui sport extrem de solicitant, dar cu rezultate pe măsura eforturilor depuse.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.