Mărturii cutremurătoare din timpul atacului armat din Las Vegas. Sunt cel putin 20 de morti si peste 100 de raniti!

Atentat în Las Vegas. Focurile de armă automată, trase de la etajul 32 al unui hotel din apropierea festivalului de muzică din Mandalay Bay, Las Vegas, au creat valuri uriaşe de panică în rândul sutelor de spectatori. Cel puţin 20 de persoabe au murit, iar alte peste 100 sunt în stare gravă la spital.

O parte dintre spectatorii de la concert au crezut că zgomotul făcut de împuşcăturile venite de la înălţime sunt cauzate de artificii înainte să îşi dea seama că oamenii cad seceraţi în jurul lor, transmite The Telegraph.

Pe scenă se afla cântăreţul de muzică country Jason Aldean, care se afla spre final de concert când au început rafalele ucigaşe.

“Am crezut la început că sunt artificii. Apoi am văzut un bărbat împuşcat. Unul dintre prietenii mei a încercat să îl ajute, toată lumea a intrat în panică”, a povestit unui dintre martori.

O femeie a povestit pentru CNN că oamenii s-au călcat în picioare în încercarea de a părăsi locul deschis, aflat în bătaia focului. “Toţi se urcau unul peste altul ca să scape de acolo, iar gloanţele continuau să se audă. Toată lumea fugea şi încercau să se ascundă sub scaune”.

“Era un bărbat rănit lângă mine şi mi-a cerut să-l ajut. L-am pus în maşină şi alţi patru oameni au fugit cu noi”, a povestit un alt martor. Gloanţele zburau peste tot, a relatat o femeie, citată de The Independent.

Un alt bărbat care venise din Canada să se distreze în cazinourile din Las Vegas a descris scenele terifiante din noaptea de duminică spre luni: “Oamenii alergau peste tot în cazino, Am întâlnit o asistentă medicală la staţia de benzină care spunea că a îngrijit pe cineva care era împuşcat în faţă şi mai văzuse un rănit în piept şi un altul împuşcat în ficat”, a povestit candianul Todd pentru CNN.

Tânărul care a înregistrat clipul de mai sus a mai postat o fotografie făcut cu câteva secunde înainte de declanşarea atacului:

Initial, conform primului bilant, au fost anuntate doua persoane decedate si mai multe grav ranite. Din nefericire, conform ultimelor date sunt peste 20 de morti si peste 100 de raniti grav.

Si acest ultim bilant este provizoriu, numarul victimelor putand sa creasca.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.