Maşină a Poliţiei de Frontieră implicată într-un accident în Arad

Un autoturism marca Nissan aparţinând Poliţiei de Frontieră şi o maşină marca Dacia Logan condusă de un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Arad, au intrat în coliziune, miercuri dimineaţa, pe Calea Zimandului, în cartierul Grădişte.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului auto Dacia Logan şi cu serioase pagube materiale de ambele părţi. Impactul a fost atât de violent încât uşile maşinii Dacia Logan nu s-au mai putut deschide, iar şoferul nu a putut ieşi. Pentru eliberarea lui din autoturism a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare. Conducătorul autot a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital pentru investigaţii medicale suplimentare.

Din primele informaţii, se pare că accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate. „Miercuri, în jurul orelor 08:45, pe Calea Zimandului din municipiul Arad a avut loc un accident de circulaţie în urma căruia un conducător al unui autoturism marca Dacia Logan care a ieşit din staţia de carburanţi pe Calea Zimandului şi nu a acordat prioritate autospecialei aparţinând Poliţiei de Frontieră din cadrul Ministerului Afacerilor Interne”, a declarat subcomisarul Răzvan Meszar din cadrul Poliţiei Rutiere Arad.

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *