Masina unei foste consiliere judetene, distrusă de un incendiu.

Un autoturism a fost distrus de incendiu, în noaptea de luni spre marți, în comuna timișeană Becicherecu Mic.

Mașina fostului consilier județean din partea PNL, Georgeta Rus, a fost distrusă de flăcări. Femeia bănuiește că la mijloc ar fi o mână criminală, însă pompierii spun că focul a pornit de la un scurtcircuit al instalației electrice a autoturismului.

Incendiul a fost observat în jurul orei 2.45, în noaptea de luni spre marți. Mașina era parcată în fața casei în momentul în care a fost cuprinsă de flăcări, spun pompierii. Proprietarul, fostul consilier județean din partea PNL Georgeta Rus, bănuiește că la mijloc ar fi o mână criminală.

„Mi-ai incendiat mașina! Te-ai ținut de cuvânt cu amenințările! Bravo! Ce tare ești! Atâta îți reușește și ție în viața asta: să distrugi mașini scumpe sub aburii drogurilor și alcoolului! In rest, faci umbră degeaba pământului! Eu o să reușesc să mi-o înlocuiesc, în câteva zile o să vezi în fața cabinetului altă mașină, mai frumoasă, mai nouă! Dar tu ramai un neisprăvit, drogat, criminal! «Dumnezeu nu doarme», asta spune mereu înțeleptul meu tată! Criminalistica mai are nevoie da câteva detalii ca să se întregească concluzia finală și să dai socoteală de ce ai făcut! Nu are cum să te mai apere mămica și tăticul! Orice persoană care îmi poate oferi cel mai mic detaliu despre asta, va fi răsplatită oficial și cu protecție și cu foarte mulți bani, astfel încât să trăiască liniștit trei generații”, a postat Georgeta Rus pe pagina sa de Facebook, la câteva ore de la incendiu.

 

Pompierii spun, însă, că incendiul a fost provocat de o defecțiune a sistemului electric al autoturismului. Mai exact, focul a pornit de la un scurtcircuit la instalația electrică din cauza unui cablu electric defect. Cauza incendiului va fi stabilită, însă, în urma unei anchete desfășurată de polițiști și specialiștii de la ISU Banat.

sursa: tion.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.