Mecanicii de locomotiva ai trenului deraiat in vestul tarii erau bauti!

Rezultatul necropsiei celor doi barbati care conduceau locomotiva trenului marfar ce a deraiat in vestul tarii arata ca cei doi au fost bauti in momentul accidentului feroviar.

Seful Serviciului Judetean de Medicina Legala din judetul Hunedoara, Dan Octavian Marculescu a declarat ca rezultatul necropsiei celor doi mecanici care conduceau trenul ce a deraiat intre localitatile Banita si Merisor, in apropiere de Petrosani, arata ca cei doi bausera alcool.

Amandoi mecanici de locomotiva au fost bauti. Se evidentia alcool in sange. Pot sa va spun ca nu era zero la niciunul”, a declarat Dan Octavian Marculescu.

Seful seful Serviciului Judetean de Medicina Legala din judetul Hunedoara a mai spus, de asemenea, ca trupurile celor doi mecanici „prezentau multiple politraumatisme rezultate in urma accidentului„.

In data de 8 aprilie a.c un tren de marfa cu 16 vagoane, al unui operator privat a deraiat, sase dintre cele 14 vagoane deraiate au cazut intr-o rapa adanca de aproximativ zece metri. in urma accidentului cei doi mecanici si-au pierdut viata.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.