Medalie de bronz pentru cadetele de la CSȘ Lugoj la turneul final de volei

Echipa de volei, de la grupa cadete, aparținând Clubului Sportiv Școlar Lugoj, și-a adjudecat unul dintre locurile podiumului de premiere, la turneul final ce s-a desfășurat în perioada 15-19 mai, în sala de sport a Clubului Sportiv Universitatea Târgu-Mureș.

Formația lugojeană antrenată de profesorul Dorin Horvath s-a clasat pe locul III, după CSM București și CSU Medicina CNUE Târgu-Mureș, obținând medalia de bronz.

În prima fază a turneului final, gruparea de pe Timiș a făcut parte din seria I (au fost două serii cu patru echipe fiecare), alături de CS Constructorul București, CTF Mihai I București, CSȘ Bacău și a câștigat toate cele trei partide programate. Pe teren, lugojencele s-au impus cu 3-1, 3-0, respectiv 3-1.

În lupta finală pentru medalii au intrat CSȘ Lugoj, CTF Mihai I București din seria I și CNUE Târgu-Mureș și CSM Bucrești din seria a II-a (celelalte două echipe au fost: CS Dinamo București și LPS Cluj-Napoca). CSȘ Lugoj a cedat vineri, 18 mai, în partida cu CNUE Târgu-Mureș, cu 3-2, dar a învins sâmbătă, 19 mai pe CTF Mihai I București cu 3-2, ocupând astfel poziția a treia în ierarhia finală a campionatului.

Au sărit la fileu pentru Lugoj: Cătălina Turcu, Georgiana Popa, Vanessa Fiat, Ana-Maria Drăgoi, Alexandra Dăniloaie, Patricia Bărbulescu, Roberta Bârliba, Sidonia Szentpeteri, Cristina Negru, Andreea Borduz, Andra Badiu.

CSȘ Lugoj și-a îndeplinit obiectivul anunțat la finalul turneului semifinal, când antrenorul Dorin Horvath a spus că vrea una dintre medaliile puse în joc la finală. În acest sezon competițional bănățencele au câștigat grupa F, din care au făcut parte în campionat, precum și turneul semifinal.

La începutul competiției voleibalistice naționale, 2017-2018, la nivel de cadete, s-au înscris 40 de echipe.

Felicitări jucătoarelor și staff-ului tehnic care au făcut posibilă această performanță!

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.