Membru al unui clan de romi din Lugoj, ridicat de politisti

Oamenii legii l-au ridicat miercuri de la locuinta lui pe unul dintre membrii clanului Caldaras. Individul, pe numele sau Costa Caldaras, zis Balo, a fost retinut dupa ce anchetatorii au obtinut informatii ca el a fost cel care l-a amenintat si l-a pus sa “planteze”, pe un individ, doua pistoale si mai multe cartuse intr-un imobil de pe strada Stefan cel Mare, in casa unui clan rival.

La sfarsitul lunii iulie a acestui an trupele speciale ale politiei impreuna cu procurorii au descins la imobilul ce apartinea clanului Gutuit de unde au fost ridicate doua arme cu glont. Surse din cadrul Parchetului Lugoj au declarat ca, inca de la perchezitii, exista suspiciunea ca armele nu apartineau clanului Gutuit, astfel ca pistoalele si munitia au fost ridicate in conditii de maxima siguranta si trimise la expertiza.

Politistii au primit chiar in aceste zile rezultatele de laborator care atesta ca armele gasite in locuinta au fost atinse de Costa Caldaras, politistii si procurorii adaugand la dosar si alte probe in acest sens si care il acuza pe Costa Caldaras ca ar fi inscenat totul.

Politistii si procurorii au solicitat judecatorilor arestarea preventiva a lui Balo, magistratii luand miercuri seara hotararea ca acesta sa stea dupa gratii cel putin 30 de zile.

Decizia judecatorilor lugojeni nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.Costa Caldaras este acuzat de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si inducerea in eroare a organelor judiciare.

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *