Meridian 22 opreşte la noapte apa în jumătate din oraș pentru reparaţii la reţea

Jumătate din municipiul Lugoj va rămâne în această noapte fără apă potabilă, din cauza unor avarii apărute la reţeaua de apă, pe care lucrătorii de la societatea de apă şi canalizare, Meridian 22, vor încerca să le soluţioneze.

Angajaţii Meridian 22 vor interveni la noapte în trei puncte din oraş pentru remedierea unor avarii majore la conductele din sistemul public de alimentare cu apă al municipiului. Livrarea apei către locuitorii din partea dreaptă a Timişului (zona cuprinsă între străzile Tapiei şi Timişoarei) va fi întreruptă începând cu ora 22.

Problemele apărute la conducte şi vanele de închidere au fost cauzate de perioada prelungită de îngheţ.

“Una dintre avarii s-a produs la o vană de închidere de  pe conducta de 200 mm, în cartierul Micro IV, care a cedat în urma îngheţului. La fel s-a întâmplat şi la un hidrant îngropat, lângă fosta filatură de mătase, la blocul D3, de pe strada Timişoarei. O altă avarie care trebuie remediată este localizată, pe strada 13 decembrie, lângă cimitir, la o conductă de 400 de mm, de tip nou”, a comunicat Meridian 22.

Furnizarea apei potabile în Lugojul Român – pe partea dreaptă a râului Timiș – va  fi oprită marţi seară de la ora 22 până miercuri dimineață la ora 6. În cazul în care intervențiile se vor încheia mai repede, atunci se va da drumul la apă în momentul în care acestea vor fi finalizate.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *